diff --git a/content/2024/common-dirt-NL.md b/content/2024/common-dirt-NL.md
index 476499370..e53420fcb 100644
--- a/content/2024/common-dirt-NL.md
+++ b/content/2024/common-dirt-NL.md
@@ -11,22 +11,20 @@ featured_image: /images/common_dirt.jpg
summary: Common Dirt is een doorlopende evenementenreeks georganiseerd door Varia, waarin we kritisch kijken naar de dwarsverbanden tussen biologie en technologie in Rotterdam.
---
-Leer de gedeelde grond van Charlois kennen; van de verwaarloosde stukken aarde rond de platenen tot de gemeenschappelijk beheerde straattuinen. Samen gaan we op onderzoek naar hoe de natuur zijn weg vindt door de Rotterdams stedenbouw en technologische infrastructuur. Begeleid door ecoloog André de Baerdemaeker gaan we zaadballen/bollen verspreiden door Charlois en omgeving om te ontdekken wat er zoal (over)leeft tussen het asfalt en beton.
+Leer de gedeelde grond van Charlois kennen; van de verwaarloosde stukken aarde rond de platenen tot de gemeenschappelijk beheerde straattuinen. Samen gaan we op onderzoek naar hoe de natuur zijn weg vindt door de Rotterdams stedenbouw en technologische infrastructuur. Begeleid door ecoloog **André de Baerdemaeker** gaan we zaadballen/bollen verspreiden door Charlois en omgeving om te ontdekken wat er zoal (over)leeft tussen het asfalt en beton.
-Common Dirt is een doorlopende evenementenreeks georganiseerd door Varia, waarin we kritisch kijken naar de dwarsverbanden tussen biologie en technologie in Rotterdam. Ieder seizoen onderzoeken we hoe deze twee elkaar beïnvloeden en hoe ontwikkelingen in natuur- en stadsbeleid met elkaar verstrikt raken. Centraal daarin staat een verweven visie op stadsnatuur, waarin de manier waarop de natuur zich aanpast aan het stadsleven hints en wenken biedt voor ons eigen voortbestaan in tijden van groeiende urbanisatie.
+**Common Dirt** is een doorlopende evenementenreeks georganiseerd door **Varia**, waarin we kritisch kijken naar de dwarsverbanden tussen biologie en technologie in Rotterdam. Ieder seizoen onderzoeken we hoe deze twee elkaar beïnvloeden en hoe ontwikkelingen in natuur- en stadsbeleid met elkaar verstrikt raken. Centraal daarin staat een verweven visie op stadsnatuur, waarin de manier waarop de natuur zich aanpast aan het stadsleven hints en wenken biedt voor ons eigen voortbestaan in tijden van groeiende urbanisatie.
Deze serie valt onder Varia's Homebrewing onderzoeksdraad. Met dit onderzoek willen we tot inzichten komen door gezamelijk te experimenteren en technologische praktijken te demystificeren, zodat deze gemakkelijker met elkaar kunnen worden gedeeld en bevraagd.
-André De Baerdemaeker is ecoloog bij Bureau Stadsnatuur in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam. Hiervoor was hij werkzaam als leraar biologie in het voortgezet onderwijs. Ook is hij vrijwillig bestuursvoorzitter van Vogelklas Karel Schot, het vogelopvangcentrum van Rotterdam-Zuid en omstreken. Verder was hij betrokken bij de nai010 publicatie ‘Stadsnatuur Maken’ van het samenwerkingsverband De Natuurlijke Stad. Als geboren en getogen Rotterdammer is André altijd bezig geweest met de natuur van de stad. Er zijn maar weinig straten waar hij niet ooit eens naar een vogel heeft staan kijken.
+**André De Baerdemaeker** is ecoloog bij [Bureau Stadsnatuur](https://www.bureaustadsnatuur.nl/) in het [Natural History Museum Rotterdam](https://www.hetnatuurhistorisch.nl/). Hiervoor was hij werkzaam als leraar biologie in het voortgezet onderwijs. Ook is hij vrijwillig bestuursvoorzitter van [Vogelklas Karel Schot](https://www.vogelklas.nl/), het vogelopvangcentrum van Rotterdam-Zuid en omstreken. Verder was hij betrokken bij de nai010 publicatie ‘Stadsnatuur Maken’ van het samenwerkingsverband [De Natuurlijke Stad](https://natuurlijkestad.nl/). Als geboren en getogen Rotterdammer is André altijd bezig geweest met de natuur van de stad. Er zijn maar weinig straten waar hij niet ooit eens naar een vogel heeft staan kijken.
-
-
-**Datum:** Zondag, 28 April 2024
-**Start:** 14:00u CEST
-**Duur:** +/- 2 uur
-**Entree:** Gratis, inclusief koffie/thee/reine claude/ zaadballen/bollen (deelname eventueel opgeven via: info@varia.zone)
+**Datum:** Zondag, 28 April 2024
+**Start:** 14:00u CEST
+**Duur:** +/- 2 uur
+**Entree:** Gratis, inclusief koffie/thee/reine claude/ zaadballen/bollen (deelname eventueel opgeven via: info@varia.zone)
**Beginpunt:** Varia (Gouwstraat 3, Rotterdam)
-Dit project is mede mogelijk gemaakt door de steun van het [Stimuleringsfonds Creatieve Industrie](https://www.stimuleringsfonds.nl/).
+Dit project wordy mede mogelijk gemaakt door de steun van het [Stimuleringsfonds Creatieve Industrie](https://www.stimuleringsfonds.nl/).
\ No newline at end of file