Varia's website https://varia.zone
You can not select more than 25 topics Topics must start with a letter or number, can include dashes ('-') and can be up to 35 characters long.

31 lines
1.9 KiB

Title: Feminist Hack Meetings #6 - Hoe zit het met toegankelijkheid?
Date: 2022-06-04
Category: feminist-hack-meetings
Slug: fhm-6
lang: nl
event_start: 2022-06-04 11:00
event_duration: 3h
featured_image:/images/FHM3-poster.png
summary: Deze FHM sessie is bedoeld om de toegankelijkheid van online domeinen te heroverwegen. De sessie bestaat uit twee delen, eerst een guest talk van kunstenaar-ontwerpduo MELT, die hun onderzoek en praktijk rond toegankelijkheid delen. Na deze presentatie gaan we verder met een hands-on workshop. Hierin experimenteren we met tools en benaderingen die ons bewegen naar meer inclusieve manieren van samenzijn in online en hybride ruimtes.
Deze FHM sessie is bedoeld om de toegankelijkheid van online domeinen te heroverwegen. De sessie bestaat uit twee delen, eerst een guest talk van kunstenaar-ontwerpduo MELT, die hun onderzoek en praktijk rond toegankelijkheid delen. Na deze presentatie gaan we verder met een hands-on workshop. Hierin experimenteren we met tools en benaderingen die ons bewegen naar meer inclusieve manieren van samenzijn in online en hybride ruimtes.
Onze gasten - MELT - zullen online deelnemen. Als deelnemer bent u van harte welkom om persoonlijk - in Varia - aanwezig te zijn, maar u kunt ook online deelnemen. De geplande oefeningen kunnen zowel in Varia en/of via het scherm gedaan worden.
----------------
**Stuur een e-mail naar [fhm@varia.zone](mailto:fhm@varia.zone) om je te registreren voor dit evenement, met de naam van het evenement in de onderwerpregel.**
----------------
**Datum**: Zaterdag 4 juni 2022 <br>
**Tijd**: 11:00 tot 14:00 CEST <br>
**Locatie**: Varia (Gouwstraat 3, Rotterdam) & Online (link binnenkort) <br>
**Opmerking**: Deze sessie wordt gehouden in het Engels.
------------
<img src="/images/stimu.nl.gif" width="150px" height="auto">
<small>Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door de steun van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.</small>
------------