Varia's website https://varia.zone
You can not select more than 25 topics Topics must start with a letter or number, can include dashes ('-') and can be up to 35 characters long.
 
 
 
 
 
 

1.2 KiB

Title: Ex Machina: Auto-Magisch Date: 2022-11-15 Category: events Tags: exmachina, body, technology Slug:ex-machina lang: nl event_start: 2022-12-16 19:00 event_duration: 2h featured_image:/images/thumbnail_Ex-Machina Poster.png summary: Technologie en magie: twee woorden die op het eerste gezicht tegen elkaar in lijken te gaan. Ze delen echter een gemeenschappelijke oorsprong. Word op 16 december een technomancer bij Varia en gebruik je telefoon als toverstaf om onze cyborg-publicatie te verkennen.

Datum: 16 december 2022

Tijd: 19:00-21:00 CET

Locatie: Varia (Gouwstraat 3, Rotterdam)


Technologie en magie: twee woorden die op het eerste gezicht tegen elkaar in lijken te gaan. Ze delen echter een gemeenschappelijke oorsprong.

Door de geschiedenis heen werd technologie vermomd als magie. Wanneer we ons tegenwoordig de toekomst en beschikbare technologieën voorstellen, kan het vaak als magie aanvoelen.

In 'Ex machina: Auto-magisch' nodigen de studenten van het Willem de Kooning Academie Honoursprogramma je uit om een ​​verzameling werken te ervaren die zijn geïnspireerd door technologie en magie.

Word op 16 december een technomancer bij Varia en gebruik je telefoon als toverstaf om onze cyborg-publicatie te verkennen.