Varia's website https://varia.zone
You can not select more than 25 topics Topics must start with a letter or number, can include dashes ('-') and can be up to 35 characters long.
 
 
 
 
 
 

2.2 KiB

Title: Feminist Hack Meetings #6 - FHM zit en eet rond Wederzijdse Hulp Date: 2022-11-24 Category: feminist-hack-meetings Slug: fhm-7 lang: nl event_start: 2022-11-24 19:00 event_duration: 3h featured_image:/images/FHM7-poster.png summary: Voor onze laatste bijeenkomst van dit jaar organiseert FHM een etentje! We zullen samen optrekken, eten en contact leggen met lokale feministische/LGBTQAI+/community-georiënteerde groepen en personen in Rotterdam....

Voor onze laatste bijeenkomst van dit jaar organiseert FHM een etentje! We zullen samen optrekken, eten en contact leggen met lokale feministische/LGBTQAI+/community-georiënteerde groepen en personen in Rotterdam. Er zal eten zijn, er zullen drankjes zijn, en we hopen op een low-key manier netwerken van ondersteuning tussen elkaar te voeden. Dit is een moment om te luisteren, te delen en van elkaar te leren, zodat we onze competenties kunnen aanvullen en een brug kunnen slaan tussen offline en online netwerken. Een noodzakelijke, vrolijke en trage bijeenkomst, voor onze gezellige winterstemming.

Toegang
Binnen Varia is er een genderneutraal toilet op de begane grond van de ruimte en is er gratis kraanwater beschikbaar. Het geluidsniveau kan soms hoog zijn. Kijk voor meer informatie bij de toegankelijkheidsbeschrijving van de ruimte op https://varia.zone/en/pages/accessibility.html en neem gerust contact op met fhm@varia.zone oor informatie als je meer wilt weten.


Stuur een e-mail naar fhm@varia.zone om je te registreren voor dit evenement, met de naam van het evenement in de onderwerpregel.


Datum: Donderdag 24 november 2022
Tijd: 19:00 tot 22:00 CET
Locatie: Varia (Gouwstraat 3, Rotterdam)
Opmerking: Houd er rekening mee dat we een beperkt aantal mensen kunnen ontvangen. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar fhm@varia.zone bij Dinsdag 22 november.


Stimulerings fonds creatieve industrie

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door de steun van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.