Varia's website https://varia.zone
You can not select more than 25 topics Topics must start with a letter or number, can include dashes ('-') and can be up to 35 characters long.
 
 
 
 
 
 

2.1 KiB

Title Date Category Tags slug lang event_start event_duration featured_image summary
Calm Coding x PrePostPrint Local Meetup 2024-09-02 event coding, social, PrePostPrint, meetup, FLOSS calm-coding-ppp-local-meetup nl 2024-09-23 19:30 2h /images/cc-x-ppp-local-meetup-ansi-1.png Gebruikers van F/LOSS-publicatietools, verenigt u! Als je nieuwsgierig bent naar Free/Libre en Open Source Software (F/LOSS) om publicaties en lay-outs mee te maken, of als je al met deze tools hebt gewerkt en je bent op zoek naar manieren om met anderen ideeën uit te wisselen, doe dan mee!

Date: Monday 23rd September, 2024
Time: 19:30 - 21:30
Entrance: Free
Location: Varia (Gouwstraat 3, Rotterdam)

In 2023 organiseerde Varia een PrePostPrint Local Meetup, waar een Nederlandse satteliet-groep werd gevormd. Hoewel free/libre open source-praktijken breder besproken lijken te worden in de context van Frankrijk en België, missen we ruimte voor uitwisseling en conversatie in de lokale, Nederlandse context.

Daarom vinden er in september en oktober 2024 nog twee PPP Local Meetups plaats bij Varia, binnen een nieuw, experimenteel format. Deze bijeenkomsten worden gecombineerd met Calm Coding, rustige sociale bijeenkomsten voor degenen die graag computerprogramma's schrijven in het gezelschap van andere mensen. Voor deze PPP Local Meetups is er geen vaste agenda. In plaats daarvan is het de bedoeling om informele momenten te hebben om elkaar te ontmoeten, rond te hangen en wat tijd samen door te brengen bij het ontwerpen en publiceren van experimenten bij Varia. Zoals gebruikelijk bij Calm Coding is er aan het begin van de avond een check-in en aan het einde een uitcheckoverzicht. Deze bijeenkomsten zijn gratis en openbaar. Registratie, noch expertise is vereist.

Voor meer informatie: